Wat houdt je tegen?Vaak willen we wel dingen veranderen in ons leven alleen hoe sterk is jouw focus op verandering? It is simple, not always easy! Om heel helder te krijgen wat jou tegenhoudt in jouw leven om voorwaarts te gaan, om shit op te lossen en achter je te laten, om te gaan leven vanuit jouw volle potentie en te doen waar jij echt blij van wordt, is het belangrijk een aantal stappen te volgen!

PS. Je kunt ook mijn fb live kijken "Wat houdt je tegen" uit de vierdelige serie van Manifesteren. 1) Wat wil je nu echt? Check mijn fb live hierover of blog

2) Kiezen voor jezelf Check mijn fb live of blog 3) Wat houdt je tegen? Check fb live Wat jou daadwerkelijk tegen kan houden, kan te maken hebben met angsten. - angst voor herhaling van hetzelfde in jouw verleden - angst voor afwijzing - angst om te falen - angst dat je niet goed genoeg bent - angst dat je het niet waard bent - angst dat niemand (op jouw verhaal) zit te wachten - angst om je kwetsbaar op te stellen - angst dat wanneer je echt kiest en doet waar jij blij van wordt, het je wordt afgenomen Jouw angsten kunnen jou klein en onzichtbaar houden, in een vicieuze cirkel zonder focus of doel. Een vicieuze cirkel waarin je boos bent op jezelf (soms vastblijven houden aan het arme-ik of slachtoffergevoel) en jouw focus ligt op wat er mist in jouw leven. Waar jij je bewust of onbewust op focust zul je terugzien in jouw leven. Weet je dat ongeveer 5% van alles wat we doen, denken, voelen en hoe we handelen BEWUST is? Dat 95% in ons onbewuste speelt. Het kan zijn dat je vanuit een ander leven een herinnering met je meedraagt dat het allemaal veel sneller en makkelijker kan. Dat het nu allemaal zooo lang duurt. Dit kan komen doordat jouw lichaam (jouw cellen) zich dit herinnert en ook jouw geest. Die herinnering en de realiteit nu kan jou een innerlijke strijd geven, waardoor het soms lijkt of je niet voorruit gaat. Je kunt fysieke klachten krijgen bijvoorbeeld. Oude situaties of personen komen weer in jouw leven. Kijk naar wat die situaties of personen jou willen leren en besluit of je dit nog langer wilt in jouw leven. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf. Weet dat het gevoel van niet voorruit lijken te gaan een illusie is! Het is een overgangsperiode van oud naar nieuw. Vragen die je jezelf kunt stellen: - wil ik dit meenemen in de toekomst? - is dit aligned met wie ik werkelijk ben op zielsniveau Met alles wat je onbewust opruimt, shift, healt of cleared zal jouw bewustzijn toenemen en zul je sneller door uitdagingen heengaan, omdat je steeds makkelijker tot de kern zult komen, van waar het werkelijk om gaat. Het probleem is immers nooit het het probleem! Vaak zijn we zelf onze eigen grootste criticus en houden wij onszelf tegen. Ben jij hierin zoekende en ben jij gefocust op verandering en vooruitgang? Laten we dan samen gaan kijken, wat jou nog langer tegenhoudt! Dit kan in een persoonlijke sessie of in een traject, waarin we laag voor laag van de ui afpellen om bij de kern te komen. PS. Morgen dinsdag 25 juni om 10.30 geef ik de laatste FB live van de serie Manifesteren en gaan we daadwerkelijk manifesteren! Zorg dat je een lijstje klaar hebt met minimaal 20 dingen die je wilt manifesteren. Heb helder wat je graag wilt in jouw leven! Check hier mijn fb pagina voor de live(s).MEDITATIE op vrijdag 28 juni 19.30 de laatste avond in Breda

bij Yoga Ginneken met als thema Manifesteren

Meld je hier aan OPLEIDING vrijdag 25-25-27 oktober start de Basis DNA in Breda

Voor meer informatie, klik hier. [E-BOOK] Ontdek jouw UNIEKE zelf

Shine,

Martina Mezzetti

Coaching | Healing | Mindset | Meditatie | Opleidingen

www.martinamezzetti.com

martina@martinamezzetti.com

+31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven