Doe mij maar een ander hoofd...Herken je dat je met momenten gek wordt van die stemmetjes in je hoofd? Het moment dat je wakker wordt en die gedachten meteen beginnen en je niet weet hoe die uit te zetten? Dat je hoofd soms zo vol zit dat het je volledig in beslag neemt? Negatieve gedachten die je keer op keer naar beneden halen? Dat je blijft malen en malen? Situaties maar overdenken en je niet weet hoe die vicieuze cirkel te stoppen? De twijfel, onzekerheid en of je ergens wel goed aan doet? Of gewoon helemaal niet blij bent met jezelf?

Vroeger dacht ik daarom regelmatig: "Doe mij maar een ander hoofd". Dat je even je hoofd eraf kon halen en rust had. Of even ruilen van hoofd die geen last had van al die gedachten en stemmetjes. Heerlijk. Wat een bevrijding zou dat zijn! Jaren later kwam ik erachter dat die UIT-KNOP of RESET wel degelijk bestaat, alleen op een hele andere manier dan ik voor mogelijk had gehouden! 1) Het begint met helder hebben wat je nou echt wilt in jouw leven! Check mijn fb live hierover... Hoe wil je je voelen? Wat voor gedachten wil je? Hoe wil je dat leven er uit ziet? Het begint met elke dag, stapje voor stapje, een bewuste keuze te maken hierin. Wat kan helpen is een lijstje maken met gevoelens en emoties die jij graag wilt in jouw leven. Je te gaan focussen wat je wel wilt in plaats van wat er mist in jouw leven. Jouw gedachten hebben daadwerkelijk kracht en waar jij je energie aan geeft zul jij terugzien in jouw leven. Waar kies jij voor!

2) Kiezen voor Jezelf Check mijn fb live... Wanneer je echt gaat kiezen voor jezelf, waar jij blij van wordt en doen wat goed voor jou is, (zonder het gevoel egoïstisch te zijn, anderen tekort te doen en vrij van schuldgevoelens) betekent dit dat je andere keuzes gaat maken in jouw leven. Kiest voor zelf koesterende mogelijkheden! Van jezelf houden om wie en wat je nu bent en KINDNESS! Afscheid gaat nemen van mensen die jou leegzuigen. Te stoppen met klagen, zeuren, drama, chaos en pijn in jouw leven. Verantwoordelijkheid te nemen voor hoe jij je voelt en te shiften, healen en clearen wat jou niet meer dient en de volledige regie te nemen over jouw leven. Niemand, geen persoon of situatie heeft de controle of regie over jou, alleen onbewust laten we dit heel vaak toe, omdat het doodeng kan zijn onafhankelijke beslissingen alleen over jezelf te nemen. 3) Ken jouw angsten en blokkades Donderdag 20 juni as. geef ik hier een fb live over... Wanneer je weet waar jouw gedachten, angsten en blokkades vandaan komen, kun je er iets aan doen! Neem bewust de tijd hiervoor, om vanbinnen op zoek te gaan waarom je deze hebt. Wat brengen die gedachten, angsten en blokkades jou? Wat willen ze jou leren? Motiveren ze je nog op een bepaalde manier? Zijn ze wel van jou of heb je ze onbewust overgenomen van jouw (voor) ouders? Wat heb je nodig om ze los te laten? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen om stapje voor stapje te kiezen voor wat je wel wilt. Weet dat die UIT-KNOP of RESET voor jou beschikbaar is. Weet dat je hiervoor focus, zelfreflectie, kwetsbaarheid, moed, een onderzoekende en open mind (set) en drang om het meer uit het leven te halen nodig hebt. Een stuk gemakkelijker dan jouw even hoofd even omruilen:) PS. Ik bied je een aantal mogelijkheden om die stap te gaan zetten:MEDITATIE op vrijdag 28 juni 19.30 de laatste avond in Breda

bij Yoga Ginneken met als thema Manifesteren

Meld je hier aan OPLEIDING vrijdag 25-25-27 oktober start de Basis DNA in Breda

Voor meer informatie, klik hier. [E-BOOK] Ontdek jouw UNIEKE zelf

Shine,

Martina Mezzetti

Coaching | Healing | Mindset | Meditatie | Opleidingen

www.martinamezzetti.com

martina@martinamezzetti.com

+31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven