Kies voor JezelfKiezen voor jezelf begint met LIEF zijn voor jezelf. Alsof jij zelf je allerbeste vriendin bent. Wat zeg je tegen haar, hoe ga je met haar om? Ga zo ook met jezelf om, vol KINDNESS! Jezelf het allerbeste gunnen en overvloed leren ontvangen in jouw leven! Voel alsof het al zo is. Eerst geloven, dan zien. Hoe voelt het wanneer jouw manifestaties uitkomen. Voel je je vrij, gelukkig, ervaar rust en innerlijke vrede? Wat brengt het jou voor gedachten, gevoelens en emoties wanneer alles wat jij wilt uitkomt in jouw leven? Wanneer je echt de verantwoordelijkheid en controle neemt over jouw leven. Vanuit (zelf) vertrouwen en een diep innerlijk geloof in wie jij bent en jouw missie zul je beseffen dat jouw gedachten, emoties en gevoelens jouw leven creëren. Angsten, weerstanden en blokkades kunnen dan bovenkomen, omdat je buiten je comfortzone zult gaan en je niet meer met jouw vinger kunt wijzen naar een ander. Volgende week hier meer over! Ben bewust van jouw positieve gedachten en van wat je uitzendt.Wees eerlijk tegen jezelf met een flinke dosis zelfvertrouwen en ga voorwaarts. Blijf niet hangen in "had ik maar", "wat als" en vergeef je jezelf. Leer jouw lessen en ga voorwaarts, vrij van angst voor herhaling en kies elke dag, stapje voor stapje voor jezelf. Wat kun jij vandaag al doen om voor jezelf te kiezen? Niets of niemand heeft controle over jou. Het gaat erom hoe jij reageert op dingen en of jij het als positief of negatief ervaart. Jouw perceptie, opvoeding, verleden en eerdere ervaringen zullen bepalen hoe jij op iets reageert. Je kunt ook besluiten even niet te reageren en vanuit een helikopter view (alsof je jouw leven vanaf de zijlijn observeert) te kijken waar het nu echt om gaat. Dat je het juiste onderscheidingsvermogen leert hebben. Heb jij voor jezelf Helder wat jij nu echt wilt in jouw leven (check mijn blog hierover) waar jij blij van wordt, zonder je schuldig te voelen, egoïstisch of anderen te kort te doen (check ook mijn facebook lives hierover). Neem de tijd hiervoor en wanneer je 's ochtends wakker wordt kan een ochtendroutine je helpen om jouw dag te starten voordat jouw gedachten beginnen... Check mijn ochtendmeditatie om jouw dag te starten en een intentie te zetten!

Het begint allemaal bij onszelf... wanneer we echt onvoorwaardelijk van onszelf houden, onszelf op de eerste plek zetten en kiezen voor onszelf, creëren we samen de meest fantastische wereld, waarin we elkaar mogen ondersteunen!


PS. MEDITATIE op vrijdag 28 juni 19.30 de laatste avond in Breda bij Yoga Ginneken met als thema Manifesteren

Meld je hier aan PS. OPLEIDING vrijdag 25-25-27 oktober start de Basis DNA in Breda

Voor meer informatie, klik hier. PS. [E-BOOK] Ontdek jouw UNIEKE zelf

Shine,

Martina Mezzetti

Coaching | Healing | Mindset | Meditatie | Opleidingen

www.martinamezzetti.com

martina@martinamezzetti.com

+31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven