Wat wil je nou echt?Om heel helder te krijgen wat je nou echt wilt in jouw leven is het belangrijk een aantal stappen te volgen. Allereerst kan het zo zijn dat je in jouw opvoeding niet hebt meegekregen om te weten en te leren wat je graag wilt. Het vraagt namelijk van je om uit jouw comfortzone te stappen en soms alles los te laten wat je hebt meegekregen en geleerd. Vol geloof en (zelf) vertrouwen in jouzelf, jouw eigen pad te gaan bewandelen. Het vraagt om je met momenten kwetsbaar op te stellen en je weer te verbinden met jouzelf, jouw uniek zijn, jouw unieke gaven en kwaliteiten (vraag hier mijn gratis [E-Book] over jouw UNIEK zijn aan) en met jouw diepste (hart) verlangens. Misschien is wat jij wel heel graag wilt heel anders dan wat jouw familie of omgeving doet of bekend mee is. Verbindt je met die kleine jij, die groots durft te dromen, zonder belemmeringen en beperkingen. Waar droomde je vroeger van? Waar werd je super blij van? En laat voor nu even het HOE los. Start met dromen! Stapje voor stapje. Wat als je jezelf het allerbeste gunt op alle vlakken. Wat zou je dan doen? Hoe ziet jouw leven eruit? Krijg helder tot in detail wat jij werkelijk wilt. Manifesteer lijstjes met ten minste 20 dingen kunnen je hierin helpen. 1) een lijstje voor vandaag 2) een lijstje voor over een jaar 3) een lijstje voor over 5 jaar 4) een lijstje voor over 10 jaar Maak jezelf prioriteit nummer een en gun jezelf die ruimte en tijd om echt uit te vinden en te voelen met jouw hart wat jij echt wilt! Wees je bewust van alle ruis om je heen en wordt selectief wat je leest, hoort, ziet en jouw omgeving. Omring je met gelijkgestemden die jou al voorgegaan zijn op hun pad en die jou eerlijk, oprecht en liefdevol kunnen ondersteunen op jouw missie voorwaarts. Ben dankbaar voor wie je nu bent en hoe ver je al bent gekomen en vergeef jezelf voor gemiste kansen of mogelijke fouten die je in het verleden hebt gemaakt. Leer de lessen en laat jezelf niet meer tegenhouden door de angsten uit het verleden! Wat is jouw eerste stap om helder te krijgen wat jij graag wilt? Ik hoor het graag! Kijk je liever mijn Facebook Live van dinsdag 4 juni "Wat wil je nou echt"?


PS. MEDITATIE op vrijdag 28 juni 19.30 de laatste avond in Breda bij Yoga Ginneken met als thema Manifesteren

Meld je hier aan PS. OPLEIDING vrijdag 25-25-27 oktober start de Basis DNA in Breda

Voor meer informatie, klik hier. PS. [E-BOOK] Ontdek jouw UNIEKE zelf

Shine,

Martina Mezzetti

Coaching | Healing | Mindset | Meditatie | Opleidingen

www.martinamezzetti.com

martina@martinamezzetti.com

+31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven