Heal Your Hidden Scars...Vraag je je weleens af waarom sommige dingen in jouw leven gebeuren, zonder dat je daar een antwoord op hebt? Dat je het gevoel hebt, daar geen enkele invloed of controle over te hebben? Of dat je juist dat in jouw leven hebt, wat je juist niet wilt?

Alles wat jij denkt, voelt, zegt en doet, heeft een bepaalde energie.

Positieve gedachten, gevoelens en emoties hebben een hoge energie trilling of frequentie.

Die zend je onbewust uit.

Negatieve daarentegen een lage. Kort gezegd: wat je uitstraalt krijg je terug!

Hoe positiever je denkt, je voelt en handelt, hoe meer je die energie, die trilling in jouw leven terug ziet.

Alleen de antwoorden waarom jouw leven er zo uit ziet, zoals het er nu uit ziet (hoe positief je ook in het leven staat), liggen verborgen in jouw onbewuste brein. Alles wat jij ooit hebt meegemaakt in dit leven, in vorige levens en zelfs in de levens van jouw ouders en voorouders (jouw genen en DNA) ligt opgeslagen in ons systeem en in ons onbewuste brein.

Wanneer daar trauma's, littekens, pijn, verdriet, boosheid, haat, angst, onmacht, machteloosheid, blokkades, negatieve gedachten en patronen zijn etc., die nog niet zijn opgelost en gehealed (vooral omdat je hier bewust helemaal geen weet van hebt), dan kan het zijn dat hoe je ook je best doet, het net niet lukt! Waar het hier om gaat is de kern van elke uitdaging te weten, BEWUST! Een uitdaging waar je liever vanaf wilt...

Dat je bewust leert te vragen en ontvangen wat jij echt in jouw leven wilt!

Wanneer je weet waarom iets in jouw leven is, wat het jou brengt of hoe het jou motiveert (bijvoorbeeld dat je je constant moet bewijzen naar jezelf toe en anderen, omdat jij onbewust gelooft dat je niet goed genoeg bent en als je maar harder je best doet, je je wel goed genoeg vindt) dan kun je dit bewust gaan oplossen!

Het probleem is namelijk nooit het probleem! Het heeft altijd een dieper liggende onbewuste oorzaak en wat jij denkt, zegt, voelt en doet is een gevolg op jouw onbewuste stukken! In bovenstaand voorbeeld gaat het er dus over op te lossen dat je niet goed genoeg bent. Dat je wel GOED GENOEG BENT. Dat wat je doet goed genoeg is. Dat je weet, begrijpt, voelt, herinnert en vooral gelooft dat dit ECHT zo is!

Wanneer je dit hebt opgelost, hoef je je niet langer meer te MOETEN bewijzen naar jezelf en anderen toe! Hoe heerlijk zou dat zijn?

Wanneer je een stap wilt zetten in het healen van wat jou nog langer tegenhoudt en blokkeert in jouw leven, nodig ik je graag uit voor mijn Meditatie Avond 22 maart om 19.30 in IJsselstein. Het thema die avond is Overvloed. Je kunt je hier nog aanmelden.

Overvloed heeft te maken met jezelf het allerbeste gunnen in jouw leven op elk gebied. Om alle gevoelens, programma's en negatieve patronen in jezelf op te lossen die jou nog weghouden van overvloed in jouw leven!

Je bent het allerbeste waard, ga erin geloven en gun het jezelf!


Shine,

Martina Mezzetti Coaching | Healing

www.martinamezzetti.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven