Wanneer alles mogelijk is!Afgelopen weekend heb ik met mijn twee dochtertjes van 6 en 4 jaar weer eens mogen ervaren dat alles mogelijk is. Dat waarvan je denkt dat het onmogelijk is, niet waar is! We waren op een driedaags seminar Infovision. Klik hier als je er meer over wilt weten! Mijn dochtertjes konden met een mindfold masker op (dit is een masker waardoor ze niets met hun ogen kunnen zien) kleuren zien, kleuren sorteren, puzzelen en memory spelen. Ze konden zich gemakkelijk 30 - 40 aan een stuk concentreren en spelen! Er was een meisje wat met het mindfold masker op een boek aan het lezen was!

Hoe fantastisch is dat je jouw brein kunt leren om informatie op te nemen, zonder daadwerkelijk te zien met jouw ogen. Een van de ogen van mijn dochtertjes keek niet helemaal recht naar voren, wat ik zelf ook had. Na de eerste dag vroeg de docent of ik naar haar ogen wilde kijken. In eerste instantie zag ik precies hetzelfde. De docent vroeg mij nog een keer te kijken.

Toen ik echt GOED en objectief keek (zonder wat ik onbewuste verwachtte wat te zien) keken beiden ogen recht naar voren! Ik kreeg overal kippenvel, met tranen in mijn ogen. Haar ogen keken beiden recht naar voren! Doordat haar hersenen nu andere prikkels kregen vanuit haar zenuwstelsel (doordat haar ogen waren afgedekt), ontstond er een mogelijkheid om wat uit balans was (hoe haar oog keek) zich vanzelf te herstellen en balanceren.

Diezelfde avond kreeg ik irritatie (dacht ik) aan het oog wat ook niet helemaal recht naar voren keek. Ik begon te wrijven en op een gegeven moment irriteerde het me. Ik besloot in de spiegel te kijken of er iets met mijn oog aan de hand was.

Verbazing! Ongeloof! Nog eens goed kijken! Mijn oog keek ook recht naar voren! En bij sommigen volwassenen komt de scepticus in boven dat niet mogelijk is. Dat je het niet kunt geloven. Honderden vragen hoe dit dan werkt etcetera.

Weet je wat het mooie is bij jonge kinderen. Zij hebben deze vragen (nog) niet. Je verteld ze en legt ze uit dat mogen gaan spelen en toveren en ze doen het. Ze hebben die blokkades en beperkingen niet dat het onmogelijk is. Eenmaal thuis liet ik de filmpjes van de meisjes aan mijn zoon van 12 zien. Hij had niet zo'n interesse om mee te doen met dit seminar, voordat hij de filmpjes had gezien:) Ook hij was in eerste vol verwondering en ook ongeloof! Hij wilde zelfs zijn zusjes testen dat ze echt niet vals speelden. En toen kwam ook het besef bij hem dat iedereen dit kan leren en begon hij zich af te vragen wat het voor voordelen voor hem zou kunnen hebben op school en met sporten bijvoorbeeld. Inmiddels weet ik dat werkelijk alles mogelijk is in jouw leven, wat je maar wilt! Enige voorwaarde is jouw (onbewuste) blokkades, angsten, weerstanden, patronen oplossen en bewust kiezen voor wat je wel wilt in jouw leven en het gewoon gaan doen. Of je je er nou voor voelt of niet. Kom in beweging. Maak lijstjes, moodboards, schrijf wat jij echt wilt in jouw leven: * vandaag * over een jaar * over 5 jaar * over 10 jaar Geef jouw brein wat te doen. Je bent hier om ervaringen op te doen. Om te leren en hoe kan het nog mooier dan bewust helder hebben wat jij graag nog wilt leren en ervaren in jouw leven. Niet meer op de harde en pijnlijke manier, maar makkelijk en moeiteloos, vol vreugde en plezier! Kijk hier mijn video die ik vanochtend hierover heb opgenomen. Wanneer jij echt wilt gaan ervaren dat werkelijk alles mogelijk is, dan heb ik een paar mogelijkheden voor je: * Meditatie Avond met het Thema Overvloed op vrijdag 22 maart 19.30 in IJsselstein Klik hier voor meer informatie * Gratis Ochtend Meditatie Klik hier om deze te beluisteren * Persoonlijke 1 op 1 sessie live in Breda, via Skype of telefonisch Boek hier online jouw sessie

* Traject van 3, 6 of 9 maanden Boek hier online jouw traject

* Gratis [E-Book] Ontdek jouw UNIEKE zelf in 9 stappen Klik hier voor jouw [E-Book] voor inspiratie, motivatie en video's


Shine,

Martina Mezzetti Coaching | Healing

www.martinamezzetti.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven