Het grootste cadeau wat je jezelf kunt gevenWanneer we denken aan een cadeau denken we heel vaak aan iets materieels. Iets buiten onszelf wat ons blij en gelukkig maakt. Een nieuwe baan met meer salaris, kleding, een andere auto etc.. Alleen wat je jezelf of een ander jou ook cadeau geeft, je neemt jezelf mee in elke situatie of waar je je ook bevindt. Materiële cadeaus zijn heel vaak een pleister op een diepe wond, een leegte die we opvullen, een gemis in ons leven of het gevoel een gebrek te hebben aan.

En uiteindelijk zullen ze jou niet gelukkiger maken wanneer het aan ding ontbreekt. Namelijk jouw UNIEK zijn positief inzetten in jouw leven: - het erkennen en herkennen van jouw unieke gaven en kwaliteiten (er is er immers maar een zoals jij!) - van jezelf houden zoals niemand anders kan doen - je eigen soulmate zijn - jezelf volledig accepteren en waarderen met al jouw imperfecties - jezelf de tijd en ruimte geven en gunnen om echt dingen voor jezelf te doen - jezelf emotioneel, spiritueel, mentaal, fysiek en sexueel alles geven wat je nodig hebt

Om dit echt te gaan doen en dan met nadruk op DOEN, omdat we het heel vaak al wel weten. Er een klein en zacht stemmetje is die in jouw oor fluistert en blijft fluisteren, net zolang tot je echt gaat luisteren, er stil bij gaat staan, voelen en vervolgens in actie komen.

Heb je wel een beetje moed en lef nodig en vooral een diep geloof in jouzelf. In jouw UNIEKE zijn.

Vijf jaar geleden had ik nooit kunnen dromen of zelfs maar bedenken wat ik nu in 2019 doe. Wat mij echt, tot in elke cel van mijn zijn, intens gelukkig maakt. Waarin ik mijn UNIEKE zelf volledig kwijt kon.

Ik vond namelijk heel veel dingen leuk, maar zag totaal niet voor me hoe ik dat in een ding kon combineren. Mijn creativiteit, spiritualiteit, leergierigheid en passie om mijzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren, dieren, yoga, anderen ondersteunen op hun pad en dit alles naast een gezin met drie kinderen en twee honden. De eerste stap was echt stilstaan bij mijn missie in dit leven. Een hele getailleerde lijst maken van alles wat ik leuk vond, goed in was en waar voor mij (ook financieel) toekomstperspectief in zat om mijn gezin hiermee te combineren.

Wat ik merkte... alleen al door er bewust mee bezig te zijn, kwamen er nieuwe mogelijkheden op mijn pad, die ik eerder nog niet voor mogelijk had gehouden of laat staan van had gehoord! Daarnaast heeft onze ziel dingen te doen nodig nodig. Om van te leren, te ontwikkelen, te groeien en evolueren. Ik geloof dat ieder van ons hier met een reden is. Beter dat je zelf bewust kiest voor die dingen dan je onbewust allerlei dingen aantrekt, die jou weghouden van de vooruitgang.

Graag daag ik je uit hier echt eens voor te gaan zitten. Geniet van jouw dag, jouw leven. Geniet vanuit het materiële terwijl je jezelf heel veel liefde geeft. We hoeven niet meer te kiezen. Het mag allebei! P.S. Voel je dat het nu tijd voor je is om je verder te ontwikkelen op jouw pad naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf? Meld je dan aan voor mijn maandelijkse meditatie avond in IJsselstein, vanaf vrijdag 22 februari 19.30. Klik hier voor meer informatie.
Shine,

Martina Mezzetti Coaching | Healing

www.martinamezzetti.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven