Is jouw hart van steen ?Herken je dat het soms zo ontzettend moeilijk is om jouw hart, jouw gevoel en intuïtie te volgen in alles wat je doet. We groeiden op in een maatschappij waarin het verstand de overhand had. We leerden van onze ouders, familie en op school om goed na te denken, ons best te doen en te leren. Daadkracht en Doen! Dit alles met ons hoofd. Vaak merkten we dat ons verstand, onze ratio loodrecht tegenover ons gevoel stonden. Alsof ons gezonde verstand nog niet samenwerkte met onze intuïtie. Dat het of het een of het ander was. Nog niet en/ en... Ons hart, ons gevoel, onze intuïtie vertelden ons iets anders. Als een fluistering. Een onderbuikgevoel. Iets unheimisch. Je wist het een en voelde het ander. En dan kan het heel spannend worden. Wat als je zou kiezen om naar jouw gevoel te luisteren? Wat als je zou kiezen om jouw gezonde verstand samen te gaan laten werken met jouw hart? Wat als je echt jouw leven gaat leven vanuit vertrouwen, innerlijke wijsheid en daadwerkelijk te weten wat je nou echt wilt, wat jou echt super blij en gelukkig maakt? Wanneer je je open gaat stellen voor nieuwe mogelijkheden, kunnen er allerlei oude dingen in jou getriggerd worden. Juist om nu eindelijk door jou gezien te worden, te doorleven en op te lossen. Op te lossen, zodat je kiest voor de vooruitgang, op jouw Unieke wijze. Zoals:

- Je kunt je dan heel kwetsbaar gaan voelen

- Je afvragen wie je nou werkelijk bent - Twijfelen aan jezelf

- Onzekerheden die boven gaan komen

- Oude angsten van falen en mislukking - Beren, heel veel beren (ook onzichtbare) op de weg

- Gevoelens van afwijzing (wat vindt jouw omgeving er eigenlijk van)

- Negatieve patronen en blokkades kunnen zichtbaar gaan worden (en misschien zijn deze helemaal niet van jou, maar van jouw ouders of voorouders) - Angst voor eenzaamheid - Angst voor het onbekende wat een gevoel van onveiligheid kan geven

- Je weet eigenlijk niet hoe naar jouw hart, gevoel en intuïtie te luisteren, omdat je het nooit hebt meegekregen.

Toen ik vier jaar geleden de keuze maakte om echt te gaan voor mezelf en te kiezen voor Thetahealing, zijn al bovenstaande dingen voorbij gekomen. Met momenten stond het angstzweet op mijn rug of ik er wel goed aan had gedaan. En ik ben er doorheen gegaan. Ik zeg je niet dat het gemakkelijk is. Wat ik wel heb geleerd is dat we het onszelf zo ontzettend moeilijk kunnen maken. Ik geloof dat dit niet meer nodig is als we ervoor kunnen kiezen dat het gemakkelijk en moeiteloos mag gaan. Dat we niet ellenlang in oude stukken, drama en chaos meer hoeven te blijven hangen. Elk moment van de dag heb jij de mogelijkheid om te kiezen hoe je je wilt voelen. Wat je denkt en wat je doet.

Weet dat wanneer er een trigger voorbij komt, door een situatie, een persoon, iets wat je hoort/ leest of ziet, dit het ultieme moment is om met jezelf aan de slag te gaan. En weerstand is goed. Weerstand is positief, omdat het jou een leidraad geeft waar je nog aan mag werken. Het enige wat je hoeft te doen is de KEUZE te maken. De keuze om vanuit vertrouwen in jouzelf, jouw gezonde verstand en intuïtie jouw leven te gaan leven. Wees dapper. Wees moedig. Wees de beste coach, support(er), fan, vriendin, moeder en geliefde voor jezelf. Omring jezelf met mensen die jou steunen en er voor je zijn wanneer er een hobbeltje voorbij komt. Bekijk hier de video die ik hierover heb gemaakt : Miracle Monday Morning 8. Deze collectieve shift is al een tijdje aan de gang. Het mannelijke verschuift naar het vrouwelijke, zodat er een nieuwe balans mag gaan ontstaan. Weet dat alles waar jij bij jezelf aan mag gaan ook het collectief zal ondersteunen op veel meer manieren en mogelijkheden dan wij voor mogelijk kunnen houden! Wanneer je er klaar voor bent om echt die stap te gaan zetten om jouw hart, gevoel en intuïtie te gaan volgen, vraag dan het [E-Book] wat ik voor je heb gemaakt aan, om weer in verbinding te komen met jouw Uniek Zijn :

Ontdek jouw Uniek Zijn in 9 stappen inclusief Meditatie. Klik hier...


Shine, Martina Mezzetti Coaching | Healing www.martinamezzetti.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316 Nieuwe BLOG


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven