Waarom je een visie nodig hebt, zodat het leven je niet meer overkomt...Wanneer je echt het heft in eigen handen wilt nemen over jouw leven, heb je een visie nodig. Een PLAN, een DOEL, een DROOM, een WENS. Alleen wat ik zie, voel, hoor en weet, waar het mis kan gaan, is dat de meesten van ons eigenlijk geen enkel idee hebben wat ze willen. Geen idee waar ze nou echt blij van worden. Waar ze over een jaar of 5 tot 10 jaar willen staan in hun leven. Meestal omdat ons dit niet geleerd is. - Onze ouders deden hun ding (of wat hen met de paplepel was ingegoten), zodat ze de rekeningen konden betalen en hun gezin onderhouden. Dit was ons voorbeeld. Vooral heel praktisch en rationeel. - Je rolde er in, zonder er bij stil te staan of dit nou echt was wat je wilde, met het gevoel dat je deze kans echt niet wilde laten schieten! - Jouw omgeving had zo'n impact om een bepaalde kant op te gaan en misschien voelde je iets van druk of verwachtingen om op te klimmen op de sociale/ maatschappelijke ladder.

Weet jij waar je echt blij van wordt en wat je later wilt worden? Weet jij echt waar jouw talenten zitten en zet je deze nu al optimaal in? Om hier voor jezelf achter te komen is terug te gaan naar jezelf. Momenten en tijd te creëren van zelfreflectie en rust om echt daadwerkelijk te voelen wat jou als mens gelukkig maakt. Welke basisbehoeften heb je nodig? Wie ben jij in pure ESSENTIE? Wat maakt jouw ideale baan? Hoe ziet jouw leven er uit als al jouw dromen en wensen uit zijn gekomen? Wat mist er nu nog in jouw leven? Wat maakt jou super blij? Wat maakt dat de meeste mensen niet stilstaan bij zichzelf en bovenstaande vragen? Angst, STRESS, opgeslokt worden door het dagelijks leven en vooral niet te weten hoe hun leven zo te creëren en vorm te geven op hun voorwaarden. Angst zorgt ervoor dat je je KLEIN houdt, je weet niet hoe en probeert krampachtig controle te houden, zonder daardoor de ruimte te ervaren voor nieuwe mogelijkheden. Soms hebben we zulke OOGKLEPPEN op dat we de kansen niet eens zien, als ze voorbij komen. Het stroomt niet en jouw hoofd en hart, ratio en gevoel zijn niet in balans. Wanneer je jouw gezonde verstand en intuïtie kan gaan laten SAMENWERKEN, zal er een hele nieuwe wereld voor je open gaan, waarin je daadwerkelijk elke dag de stappen zult zetten, die jij nodig hebt om voorwaarts te gaan. Wanneer jij niet beseft dat je werkelijk alles kunt creëren en neerzetten in jouw leven, waar jij gelukkig van wordt...dan wordt je geleefd en overkomt het leven je als het ware. Je ervaart geen controle, balans en rust en vooral geen zeggenschap en regie. Weet wanneer jij helder en duidelijk hebt wat jij wilt. Een heldere en duidelijke VISIE, WENS, DROOM waarin jij heel jouw zijn kwijt kunt en op alle vlakken in jouw leven balans kunt ervaren, jij de controle en verantwoordelijkheid neemt over jouw leven. Het leven overkomt je dan niet meer. Het leven geeft je lessen waarvan je mag leren en grote cadeaus om voorwaarts te blijven gaan. Jouw angsten en stemmetjes zullen jou niet langer meer klein houden, omdat je weet dat zij jou niet de hoogste waarheid vertellen. Die VOEL je namelijk, als een fluistering in je oor, een zachte bries, een aha moment, kippenvel. Die momenten vallen niet als een donderslag bij heldere hemel je leven binnen. Ga luisteren, voelen, horen en weet dat wanneer jij je openstelt voor verandering en nieuwe mogelijkheden in jouw leven, het leven jou precies die situaties en mensen brengt om jou verder te helpen. Wanneer je klaar bent voor die volgende stap, om jouw pure essentie nu daadwerkelijk te gaan leven, om jouw angsten, stemmetjes, stress en blokkades voorgoed achter te laten, neem dan contact met me op! Ik neem jou mee aan jouw hand. Alle antwoorden op alle vragen die je hebt, zitten immers al in je, je hoeft ze alleen maar te herinneren! JA! Ik ben klaar voor de volgende stap of ik ken iemand...


Shine, Martina Mezzetti Coaching | Healing www.martinamezzetti.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316 Nieuwe BLOG


19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven