Waarom ik het geen werk noem...


Het werk wat ik heb gekozen, heeft mij eigenlijk uitgekozen. Op een hele bijzondere manier, via mijn zoon van toen 7 jaar, vier jaar geleden. Alsof alle puzzels van een jarenlange ZOEKTOCHT op zijn plek vielen. Ik kon er er alle aspecten van wie ik ben in kwijt. Ik mocht nieuwsgierig zijn, gedreven, leergierig, spiritueel, sensitief, ondersteunend, inzicht gevend, coachend, healend, creatief, een positieve levensstijl, open, eerlijk, ONBEVLOGEN, mijn jarenlange vragen over een beter inzicht krijgen in mijzelf en mijn patronen werden beantwoord, helder, inzichtelijk, duidelijk en tastbaar. En vooral dat ik een geweldige techniek in handen kreeg waarin ik elke dag kon werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en heel veel shit uit mijn jeugd, van mijn ouders en voorouders en zelfs uit andere levens kon oplossen. Heerlijk! Wat een bevrijding. Wat een ontzettende LASTEN die van mijn schouders gleden. Als je me dit een paar jaar eerder had verteld, had ik je niet GELOOFT. Ik geloofde toen nog niet zo in onbegrensde mogelijkheden. In dat het onmogelijke daadwerkelijk MOGELIJK was. Dat het jouw BESTAANSTRECHT en geboorterecht is om werkelijk van elke dag hier op aarde een fantastisch feest te maken vol liefde, vrienden, gezondheid, geluk, overvloed, plezier, genietend van wat er die dag ook voorbij mag komen! Nou, het LICHT is inmiddels aangegaan:) Naast alle fantastische, bijzondere, mooie, lieve, krachtige, speelse, intelligente, gevoelige, bewuste, daadkrachtige vrouwen die ik mag begeleiden heeft Harry, mijn Spaanse Waterhond nog een extra dimensie toegevoegd: coaching & healing met honden en hun baasjes en andere dieren, groot of klein. Ik heb altijd van DIEREN gehouden, maar dat er een moment in mijn leven zou aanbreken dat ik ook daadwerkelijk iets meer voor ze kon betekenen dan 'alleen' een liefdevol "baasje" van HONDEN te zijn....Ik kan je alleen maar zeggen hoe intens DANKBAAR ik hiervoor ben! Dat ook ik op een makkelijke en moeiteloze manier met dieren mag communiceren. Hun fysieke- en gedragsproblemen mag vertalen naar de baasjes toe. Wat hun dier ze eigenlijk wil vertellen, spiegelt van het baasje of het baasje wilt leren.... Inmiddels heb je denk ik wel een idee waarom ik mijn werk geen werk noem. Een van de dingen die mij het gelukkigste mens op aarde maakt! Dankbaar, vol plezier, vreugde en energie!. Door onder andere anderen te mogen helpen met hun dromen, verwezenlijk ik mijn eigen droom. Wanneer jij doet waar je echt blij en gelukkig van wordt kun je het geen werk noemen in mijn mening. Het zal jou alles geven waar je behoefte aan hebt en meer.

Ik zou zeggen, GO for it. Ga doen waar je echt blij van wordt! Take the next step... x Martina


Shine, Martina Mezzetti Coaching www.martinamezzetti.com www.dogstranslator.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316 Nieuwe BLOG


30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven