Het is zo simpel en toch vergeten we het...


Wanneer dingen in ons leven zo simpel zijn, vergeten we het vaak. We nemen het voor lief en blijven hardnekkig vooruit gaan en gefocust op wat er nog niet is. Gefocust op wat we willen bereiken en vergeten alle kleine stapjes die we al gezet hebben, om te komen waar we nu zijn. Er is mij ook weleens gezegd...er is alleen maar het nu, dit moment...alleen wanneer je nu in het nu bent, ben je eigenlijk al in de toekomst... DANKBAARHEID en dankbaar zijn, is een van de grootse thema's geweest van mijn leven. Altijd bezig, gedreven, leergierig, nieuwsgierig naar wat er nog niet was. Het bekende kende ik wel, maar wat was er nog meer! Soms als een kip zonder kop rond rennend. Angst dat het allemaal weleens heel saai en kabbelend zou worden als ik niets externs creëerde. En haast en ongeduld. Ik wil nog zoveel doen, ik heb nog zoveel dromen en hoe ga ik dat allemaal doen? Hierdoor miste ik met momenten waar het echt om ging. Heel vaak dacht ik achteraf... o ja...dat was wel echt heel bijzonder, tof, speciaal etc... Alleen op het moment zelf ging het soms volledig (onbewust) langs me heen. En dat volledig in het moment zijn, echt bewust aanwezig, genietend en dankbaar, leer ik elke dag van mijn kinderen en hond. Er is alleen maar dit moment, wat weer het volgende creëert. En in dat moment creëer je bewust of onbewust jouw toekomst met wat je denkt, voelt ervaart en uitzendt. De laatste tijd ben ik me nog meer en meer aan het verdiepen in manifesteren. De wet van aantrekkingskracht. The secret. Hoe je het ook wilt noemen. Je wenst iets, je denkt aan iets en het komt uit. Of het komt niet uit en dat vind ik nou zo interessant, want dat triggert iets. Als het makkelijk en moeiteloos gaat neem je het sneller voor lief, maar daar gebeurd wel degelijk iets bijzonders. Jouw gedachten, gevoelens, emoties, energie en volledige wezen stralen een trilling uit die klopt. Een focus op wat je wenst en daarover denkt. Zonder dat daar gedachten tussen zitten van angst, blokkades of jouw onbewuste die jou wil beschermen. Het universum helpt je een handje mee en soms lijkt het er dan ineens te zijn. Ik heb zo vaak ervaren, dat dingen die ik dacht en/ of wenste uit kwamen. Tot in detail. Soms heel snel en soms duurde het even. En ik heb al zo vaak ervaren dat het niet uit kwam. Twijfels sloegen toe, onzekerheden, vragen als: - ben ik dit wel waard? - mag ik dit wel vragen, ik heb toch genoeg? - zit er geen limiet op al mijn wensen en dromen? - hoe dan? - ben ik er eigenlijk wel klaar voor? - er eigenlijk helemaal niet op durven te vertrouwen dat mijn wensen en dromen uitkomen... En dan zet je de rem op alles wat je wenst en waar je van droomt. Niets geen dankbaarheid. Alleen het gevoel van het onbereikbare... En jouw focus ligt dan op het ontbreken ervan en dat is precies wat je uitzendt en terugkrijgt. En daar zit nu net de crux. Het begint met dankbaar zijn voor wat er nu is en wat je al hebt bereikt. Een moment hiervoor te nemen om dit echt te voelen. Trots te zijn op jezelf, op alle eerder genomen stappen en je weer herinneren dat je werkelijk alles kunt in jouw leven. Allereerst: Weet je wat je wilt? Weet je wat jouw dromen zijn? Weet je waar jij gelukkig van wordt? Maak een lijst van alles wat je wenst, klein en groot, op korte en lange termijn. Het vraagt doorzettingsvermogen en een oneindig diep vertrouwen tot in elke cel van jouw wezen dat jouw wensen en dromen werkelijkheid worden. Het vraagt het onder ogen zien van jouw angsten en blokkades als jouw dromen en wensen daadwerkelijk uitkomen. Wat dan? Het vraagt daadkracht, lef, focus en moed om de stappen te zetten die nodig zijn om te komen waar jij wilt komen. En het vraagt vertrouwen. Als het echt de bedoeling is dan zul je er getuige van zijn. Ik geloof dat iedereen hier met een doel is. Een missie. Een eigen pad heeft. En soms hebben we er meerderen. Alleen wat als jouw doel en droom niet het doel en de missie van jouw ziel is in dit leven? Dat jouw ziel een ander pad heeft gekozen dan jij? Je zult het weten en je zult het voelen. Wanneer het Universum je een handje helpt... Waar ben jij dankbaar voor? x Martina PS. donderdag 9 augustus van 20 - 23 uur geef ik jou de mogelijkheid om te weten, begrijpen, voelen en herinneren hoe je makkelijk en moeiteloos kunt manifesteren en voor overvloed te gaan. Vanuit jouw luie stoel, via skype. De persoonlijke investering is E 85,-. Meld je hier aan. Voor meer info klik hier.


Shine, Martina Mezzetti Coaching

www.martinamezzetti.com info@martinamezzetti.nl +31 (0)641699316 Nieuwe BLOG


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven