Ik ben een healer en jij?Het heeft ontzettend lang geduurd voordat ik kon zeggen: Ik ben een HEALER. Er zat schaamte onder wat anderen hiervan zouden vinden en denken. Onzekerheid over mijn gaven en kwaliteiten. De gedachte dat ik dan de zoveelste Spiri Wiri zou zijn. Vol oordeel naar mezelf. Wanneer iets makkelijk en moeiteloos gaat, het niet klopt. Je MOET immers echt heel hard je best doen en heel hard werken, niet?! En dat je toch een algemeen geaccepteerde baan moest hebben, anders deed je echt niet mee en kon je geen geld verdienen. Dit waren een aantal gedachten die mij jaren en jaren in de weg hebben gezeten, letterlijk BLOKKEERDE en ervoor zorgde dat mijn pad, mijn koers, mijn missie, absoluut niet helder was.

Op een gegeven moment begint dat te wringen. Het klopt niet. Je voelt je NIET VERVULD in wat je doet en het lijkt alsof je blijft zoeken naar dat ene, wat in jezelf in jezelf zit. Als je niet alle aspecten van je totale wezen accepteert, vecht je tegen jezelf. Tegen wie je echt bent. Ik ben een healer. Ik ben een COACH. Ik ben een ondernemer. Ik ben creatief. Ik ben een vrouw. Ik ben een moeder. Ik ben een hondenliefhebber. We zijn zoveel dingen die ons UNIEK maken. Als klein kind wist ik dat ik bijzondere GAVEN had. Ik was een oneindig vat van creativiteit en stelde de hele dag door vragen. Die creativiteit was vele jaren een uitlaadklep van alle dingen die in mijn leven gebeurde en die ik niet begreep. Waar ik geen raad mee wist.

Toch zag ik in mijn omgeving weinig herkenning wat bij mij vanbinnen leefde. Mijn gaven werden naar de achtergrond gedrukt en ik ervoer ze meer als een LAST dan dat ik er daadwerkelijk iets positiefs mee kon. Op een gegeven moment gaat dat wringen. Het klopt niet meer. Je voelt geen VERVULLING in wat je doet en het lijkt alsof je maar blijft zoeken naar dat ene, wat juist in jezelf AL in je zit. Inmiddels geloof ik niet meer in TOEVAL. Ik weet dat alles wat jij in je leven ervaart, zelf hebt gecreëerd. Alleen als je zelf volledig verantwoordelijk bent voor alles in jouw leven, wat dan? Wat doet dit met je? Ongeloof, weerstand, shock, onbegrip, onvermogen? Voor mij was het heel lang zo dat ik liever voor een ander zorgde dan voor mijzelf. Het was gemakkelijker om met een ander bezig te zijn, dan naar binnen te keren en werkelijk aan te gaan wat er speelde. Totdat ik besloot mijn gaven te accepteren, er daadwerkelijk iets mee te gaan doen en al mijn blokkades en weerstanden die met HEALING en een Healer zijn te maken hadden op te lossen. De afgelopen vier jaar zijn een ROLLERCOASTER geweest van Persoonlijke Ontwikkeling. Ik ben ontzettend diep gegaan om tot de realisatie te komen dat het leven eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is. Ik maakte het ontzettend ingewikkeld waardoor ik dacht dat wanneer iets met gedoe, strijd, chaos, weerstand, pijn, verdriet gepaard ging, dat de bedoeling was. Wanneer iets makkelijk en moeiteloos ging, klopte er iets niet. Puur omdat ik dit niet herkende en ik was er niet aan gewend. Dat ik met mijn gaven van NUT kan zijn voor anderen, die (nog) zoekende zijn. Juist in die momenten van FLOW ervaar je dat het allemaal wel vanzelf lijkt te gaan. Je zit lekker in je vel, bent vrolijk, vol ENERGIE, je weet intuïtief welke keuzes te maken en het voelt alsof je vleugels hebt. Letterlijk wordt gesteund, gedragen en je de weg wordt gewezen. Het komt je aanwaaien. We zijn namelijk allemaal wezens van LICHT in een fysiek lichaam op reis. Op reis om ervaringen op te doen. Op reis om weer te herinneren dat vreugde een deel van ons is. Dat onbegrensde mogelijkheden een deel van ons zijn. Dat we alleen maar ons hart hoeven te volgen en onszelf het allerbeste gunnen. Sta op. Laat jouw licht schijnen. Doe wat jou het allergelukkigst maakt. Wat is jouw volgende stap? Ik ben benieuwd... Ben jij iemand die (nog) zoekende is of ken je iemand? Weet jij niet goed raad met jouw gaven? Ben jij klaar om de volgende stap in jouw leven te zetten? Deel mijn bericht of neem contact met me op info@martinamezzetti.nl X Martina


Shine, Martina Mezzetti Coaching

Design Your Own Dream Be the Change the Best version of you www.martinamezzetti.com +31 (0)641699316 Nieuwe BLOG


61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven