Wat mijn leven 180 graden heeft veranderd...


Vanaf dat ik heel jong was, vroeg ik mij dingen af waar mijn moeder geen antwoorden op had. Op mijn zevende ging ik met haar mee naar de Yoga en wat haatte ik dat. Tussen zuchtende oude mensen op een matje... Nu 28 jaar later doe ik nog steeds elke week Yoga. Het brengt mij elke keer weer bewuster bij mijzelf en in mijn lichaam. Een cursus Universele Energie samen met honderden anderen volgde en boeken van Louise Hay en affirmaties. Dit was het beginpunt van mijn spirituele zoektocht. Alleen hoeveel ik ook affirmeerde, daadwerkelijk mijn issues en problemen begreep er bleef iets missen. Een manier om dat wat ik wist ook daadwerkelijk toe te passen en in handelen over te gaan. Intuïtief te weten, mijn gezonde verstand te gebruiken en te doen wat goed voor mij was. Zodat wat ik wilde veranderen in mijn leven, ook daadwerkelijk te veranderen. En dat waren vooral die (donkere) stemmetjes die zeiden dat ik iets niet kon, mij onzeker hielden en onzichtbaar. Twijfels of wel ik wel goed genoeg was, schuldgevoelens, faalangst en gevoelens van eenzaamheid, ook al waren er mensen om mij heen. Een soort van vicieuze cirkel waar ik maar niet uit leek te komen. Ik bleef maar zoeken... Thetahealing heeft mijn leven veranderd. In 2014 kwam ik hiermee in aanraking omdat onze zoon terugkerende gezondheidsklachten had en de artsen na vier operaties niets konden vinden. Ik begon mijn reis als Thetahealing student en dingen in mijn leven veranderden in een stroomversnelling. Wat ik ontdekte is dat de sleutel ligt in onze gedachten en geloofsovertuigingen. Veel van onze beperkende gedachten en overtuigingen liggen verborgen in onze genen en in ons dna. Vaak hebben we hier zelf geen idee van. Gedachten over relaties, geld, familie, mannen en vrouwen, carrière, ouderschap en jezelf. Toen ik dit begreep ben ik aan de slag gegaan met wat ik daadwerkelijk dacht en ben ik een grote innerlijke schoonmaak begonnen. Jouw gedachten zijn krachtig en wanneer je dit doorhebt, zal je leven op alle vlakken veranderen, omdat je gaat kiezen voor wat je werkelijk wilt, zonder concessies te moeten doen. Kiezen voor zelfkoesterende mogelijkheden! Deze reis heeft mij meer gebracht dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het heeft mijn leven 180 graden omgedraaid: * In 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart voor Coaching & Thetahealing voor mensen en dieren en heb ik mijn zielsmissie gevonden * Mijn twee honden hebben mij de mogelijkheden laten zien, hoe te werken met dieren * Elke ochtend sta ik vol energie op en heb ik zin in de dag, vrij van zoeken en een innerlijk weten wat ik echt wil * Ik voel mij gelukkiger, ontspannender en gebalanceerder op elk vlak * Ik weet nu hoe op elk moment verbinding te maken met mijzelf, de goddelijke bron energie en de oneindige wijsheid en potentieel in mijzelf, waarvan ik werkelijk geen idee had voorheen. * Ik heb een fantastische relatie met mijn man, die ik al 18 jaar ken * Ik heb geleerd hoe mijn grenzen aan te geven, nee te zeggen, mijn ruimte in te nemen en te kiezen voor wat ik echt wil * Mijn haat en liefde verhouding met geld is zo veranderd dat het mag stromen, omdat ik heb geleerd dat geld alles te maken heeft met eigenwaarde en wat je jezelf daadwerkelijk gunt * Na een jarenlange moeizame relatie met mijn moeder is deze sinds vier jaar beter dan ooit Elke dag denk en voel ik: Wow, wat is er nog meer mogelijk? Ben jij klaar om een volgende stap in jouw leven te zetten? Boek dan nu een sessie via info@martinamezzetti.nl. In het najaar van 2018 ben ik bevoegd als Thetahealer Teacher om jou deze fantastische techniek ook te leren. Heb je hier interesse in, stuur me dan even een mailtje.


Shine, Martina Mezzetti

Intuitive Coach & Thetahealer

Design Your Own Dream Be the Change the Best version of you www.designyourowndream.nl www.dogstranslator.com +31 (0)641699316


32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven