Wanneer jij als gevoelig mens echt gaat kiezen voor waar jij blij van wordt, leef je pas echt...ook


Herken je dat; kiezen voor jezelf en waar jij blij van wordt als gevoelig mens, soms helemaal niet zo gemakkelijk is. Je vindt zoveel leuk en er zijn ook meerdere dingen waar je heel goed in bent, alleen hoe maak je dan een keuze. Zonder jezelf voorbij te lopen, je uit te putten, over je grenzen te gaan, om het vervolgens helemaal niet meer te weten?

Hoe zorg je ervoor dat je en zelf blij bent, je juist energie krijgt van wat je doet en ook nog jouw gezin draaiende houdt? Zonder in een spagaat te verkeren, overprikkeld raakt, moeite hebt met focus, schuldgevoelens en het op de een of andere manier overal net niet lijkt te lukken? Deze vragen heb ik mijzelf jarenlang gesteld. Als een kip zonder kop met momenten rondrennend om vervolgens uitgeput en uitgeblust tot stilstand te komen en me af te vragen wat ik nou eigenlijk aan het doen was en me de vraag stellend waar ik nou werkelijk blij van werd?

Wat ik heb geleerd is dat het per dag kan verschillen waar we blij van worden en waar we behoefte aan hebben. Alleen dient er dan wel een soort van basis te zijn.

En die basis is een keuze maken. Een keuze voor blijheid. Een keuze om geen genoegen meer te nemen met minder vanuit de overtuiging het toch niet waard te zijn. Een keuze om te doen waar je echt gelukkig van wordt op emotioneel, financieel, spiritueel, mentaal, fysiek en relationeel vlak. Deze staan allemaal met elkaar in verbinding. Een keuze maakt hoe jij als gevoelig mens en moeder in het leven wilt staan.

Wat jij jouw kids nou echt wilt meegeven?

Welke voorbeeld jij wilt zijn? Wat jouw dromen en doelen zijn?

Wanneer je kiest en echt gaat kiezen, vrij van angst, maar de mogelijkheden gaat zien en creëren en onderweg ook een paar hobbeltjes, blokkades, weerstanden en negatieve geloofsovertuigingen oplost en shift, dan ligt de wereld aan je voeten.

Het onmogelijke wordt mogelijk.

Je zult er getuige van zijn en worden, omdat jij gelooft en het dan gaat zien.

Je gaat dan keuzes maken die goed voor je zijn. Je kiest om jouw leven te leven vrij van angst voor het leven zelf. Je handelt overeenkomstig zelfkoesterende mogelijkheden en je zult jouw gevoeligheid en goedheid niet langer laten misbruiken. Dit werkt op alle vlakken in jouw leven door.

En het kan allemaal. Alles wat jij wilt is mogelijk en kan en mag samengaan.

Alleen geloof jij hier wel in? Wat ik elke keer weer ervaar in mijn praktijk en in mijn leven als Martina, coach & thetahealer, vrouw, moeder, vriendin...ik heb iets opgelost, de hobbel is genomen en ik kom in contact met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, waardoor ik hen ook weer op weg kan helpen. Dit is voor mij zo de bedoeling! Los je eigen S*hit op en help anderen om hetzelfde te doen.

Ik kan je een ding zeggen! Of het gaat met een hele hoop emoties, gevoelens en tranen gepaard...of het gaat makkelijk en moeiteloos en ineens ben je erdoorheen. En ik hou ervan, omdat je je daarna dichter bij jezelf komt, een shift of transformatie hebt doorgemaakt, je lichter, vrijer, ruimer, blijer voelt.

Heb jij nog wat moeite met kiezen? Weet dat jij de enige bent die op dat knopje kan drukken. Heb je hier nog wat hulp bij nodig? Let me know, ik kijk graag met je mee!

x Martina


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven