Wanneer je een droom hebt...


Wanneer je een droom hebt...

Sinds ik een klein meisje ben, heb ik grootse dromen... Zo groot dat ik ze (bijna) met niemand deelde... Ik durfde niet , was bang voor commentaar of dat de mensen om mij heen mij vooral zagen als een klein kind met een rijke fantasiewereld...een dromertje...

Want als ik ze daadwerkelijk zou delen dan zouden er heel veel innerlijke onzekerheden worden getriggerd:

Angsten (voor afwijzing), niet goed genoeg zijn, perfectionisme, onveiligheid, trauma's, hard zijn voor mezelf, eigenwaarde stukken, bewijsdrang, masker, weinig vertrouwen in mezelf en de wereld, gedachten dat het te groot was, onbereikbaar, nog niet klaar zijn, nog zoveel 'moeten' leren voordat...en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik hield mezelf dus lang, echt heel erg lang klein en onzichtbaar.

Ik geloofde zelf niet eens in mijn dromen, laat staan een ander (dacht ik he...)

En dat is nu net de kern.

Wanneer je in jouw droom gelooft. Het tot in je tenen voelt. In elke cel, in elke vezel van jouw lichaam, dan zal er iets gaan veranderen. Het begint met een heel klein vonkje...de gedachten van Stel dat? Er komen uitdagingen op jouw pad. Je ontmoet mensen.

Krijgt tekens.

Oude shit komt naar boven, waarvan je wel wist dat die er zat. En heel vaak gaat het helemaal niet zoals jij had voorzien of had gewenst. Haak je dan af? Met de gedachten van Zie je wel? Of verbind je je weer met dat kleine vonkje.

Keer op keer. Want jij hebt een droom. En dromen komen uit.

Mijn droom is om binnen twee jaar een Thetahealing Master te worden.

Ik ben er zo klaar voor!

En guess what? 35 jaar later heb ik nog steeds een rijke fantasiewereld en kan ik heel goed dromen. Er is alleen een heel groot verschil met vroeger... * ik geloof in mijn dromen * ik deel mijn dromen

* ik neem mezelf serieus en schat mezelf op waarde

* ik weet dat alles mogelijk is

* ik heb de ervaring dat dromen uitkomen

* ik ruim mijn shit op die mijn dromen tegenhouden

* ik weet wat ervoor nodig is om mijn dromen uit te laten komen en neem de juiste acties

* ik vertrouw en ik laat los * mijn dromen komen uit

Wat zijn jouw dromen? Ik ben heel benieuwd...


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven