Jouw geluk hangt af van jouw gedachten...


Jouw geluk hangt af van jouw gedachten...Komt deze bij je binnen of voel je meteen weerstand en denk je:"Wat zegt zij nou?"

Jouw geluk hangt af van jouw gedachten...Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en niemand, werkelijk niemand kan jou daadwerkelijk gelukkig maken, wel aanvullen...

Jouw geluk hangt af van jouw gedachten, jouw gevoelens en emoties en je zult dit terugzien in jouw leven. Wat jij uitzendt krijg je als een magneet terug. Dit is jouw persoonlijke verhaal. Wanneer jij jouw gedachten veranderd, dan verander je jouw gevoelens en emoties en jouw persoonlijke verhaal. Weet je dat je deze mogelijkheid hebt.

Iedereen, wat je ook hebt meegemaakt!

Wanneer je verantwoordelijk bent voor jouw gedachten, jouw gevoelens, jouw emoties en overtuigingen (wat je gelooft over jezelf , jouw leven en de wereld om je heen) is dat een keuze die je heel bewust maakt. Ik zeg mag, want we moeten echt helemaal niets meer in deze tijd...

De volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw geluk en welzijn op mentaal, fysiek, spiritueel, financieel en emotioneel niveau.

Op alle vlakken open en eerlijk naar jezelf kijken.

Dit betekent dat je niet meer met een vinger naar een ander kunt wijzen.

Een ander de schuld kan geven voor jouw shit en ellende.

Oordelen en veroordelen wat een ander zegt of doet en wat jou zo raakt. Wanneer je een ander veroordeelt, veroordeel je ook een deel van jezelf. Natuurlijk mag je het er niet mee eens zijn, alleen het mag jouw geluk niet langer meer beïnvloeden. En dat is een keuze. Een keuze die je elk moment van de dag opnieuw kunt maken.

Dit betekent niet jij in je roze bubble je afsluit voor het lijden van anderen of dit negeert. Focus op wat jij doet in jouw leven om juist ook bij te dragen aan het welzijn en geluk van anderen en creëer en zie de mogelijkheden en onderneem dan actie.

Je kunt immers een ander niet veranderen, zoals jij wilt. Iedereen heeft zijn eigen weg. Je kunt ook niet iedereen helpen, hoe graag je ook wilt.

Mocht je deze behoefte nog hebben, stop ermee! Wel kun je jezelf veranderen.

Ga naar binnen, sta even stil, neem een pauze en voel, hoor en weet wat de ander met zijn/ haar gedrag zo triggert bij jou.

Welke spiegel wordt je voorgehouden? Het raakt jou alleen maar als iets in jou dit herkent, anders zou je er geen last van hebben...

Misschien behandel je jezelf wel net zo als de ander jou of jij anderen (onbewust).

Wanneer je dit bij jezelf oplost, dan zul je geen last meer hebben van het gedrag van de ander.

En door jouw innerlijke verandering kun je een lichtend voorbeeld zijn, juist voor die ander.

Wees je er bewust van wie jij toelaat in jouw leven. Mensen die je leegzuigen en waar je doodmoe van wordt. Of mensen met wie jij volledig op een lijn zit, waar je energie en inspiratie van krijgt en het gevoel van de juiste flow. Ook dit is een keuze.

Jouw geluk hangt af van jouw gedachten...wat gun je jezelf? Gun je jezelf dat jij de kapitein bent van jouw leven? Of kies je er nog voor om een slachtoffer te zijn? Dat het leven jou overkomt en dat je er geen enkele invloed op hebt? Dat je wordt geleefd en geen enkele mogelijkheid ziet om de regie in eigen handen te nemen, je vrij te voelen. Vrij om te doen waar jij blij van wordt. Ook dit is een keuze.

Eis jij jouw geboorterecht en bestaansrecht op om werkelijk het allerbeste uit jezelf en jouw leven te halen? Of blijf je nog hangen in klagen, zeuren, excuses, drama, chaos en negatieve gedachten, jouw ego (angst) die het overneemt? Kies je nog voor angst of ga je de uitdaging aan om in elke situatie voor liefde te kiezen? Dat elke situatie in jouw leven een les is waar je iets van mag leren? Die jou verder brengt op jouw pad als jij open en eerlijk de les wilt zien en omarmen en daadwerkelijk de verandering aan te gaan.

Gun je jezelf positieve gedachten? Of laat je die stemmetjes, jouw ego, de overhand nemen. Dat je er nog niet bent, nog zoveel te leren hebt, onzichtbaar, niet goed genoeg en gewoon moe, moe van alles? Kies je hier nog langer voor?

En hoe zit het met de balans tussen jouw intuïtie en gezond verstand? Werken die al een beetje samen of staan ze vaker loodrecht tegenover elkaar? Mogen ze er allebei zijn, gehoord worden of is dat nog te spannend...?

Alle voorbeelden die ik heb geschetst, heb ik zelf aan de levende lijven ondervonden. En ik kan je zeggen dat er heel veel momenten zijn geweest dat ik er helemaal klaar mee was. Momenten dat ik zelfs klaar was met het leven. Momenten dat ik dacht aan opgeven en in een hele grote neerwaartse spiraal zat. Jarenlang. Op allerlei manieren probeerde ik eruit te komen en dat lukt met momenten heel goed.

Alleen het was niet blijvend. Totdat ik Thetahealing tegenkwam.

Wat ik wel wist wanneer dingen lekker liepen, makkelijk en moeiteloos, vanuit een ontspannen flow, ik minder piekerde. Minder maalde en wat er aan gedachten voorbij kwam, was over het algemeen heel positief. Ik bezag mezelf, anderen en mijn leven met een positieve blik alleen had geen idee dat ik daar zelf invloed op had.

Het was meer een soort van:" eerst zien dan geloven". Wat je als dit nou eens omdraait? Doordat je het zelf gelooft, gaat voelen en ervaren vanbinnen (in het begin kan het lijken of je jezelf een verhaal verteld wat niet waar is, weet dat je alleen jouw huidige verhaal veranderd), zul het gaan zien.

Hoe meer je denkt in wat je wel wilt, dankbaar bent voor wat er al is, hoe meer je er in gelooft, hoe meer je het zal gaan zien in jouw leven.

Dan hoor ik jouw stem die zegt:"ik wil vanalles en er veranderd niets."

Dit begrijp ik, alleen ook dit is een overtuiging. Wat jij dus denkt.

En wat jij denkt is waar (voor jou).

En geloof me, ik ben hier ook doorheen gegaan en met momenten zit er nog een triggertje. Wanneer wat jij dolgraag wilt in jouw leven maar niet gebeurd, dan zit er nog iets tussen. Iets wat jouw lichaam heeft opgeslagen wat tegenhoudt wat jij graag wilt en/ of wilt veranderen.

Het kan een eerdere negatieve ervaring zijn, een herinnering, iets van je ouders wat ook in jouw genen zit, iets waarvan je denkt dat het jouw waarheid is, een collectieve gedachte, een familiepatroon, een trauma en ga zo maar door.

Dan zeggen mensen vervolgens dat je niet naar het verleden 'moet' kijken...Ik geloof dat je niet in het verleden hoeft te blijven hangen alleen wel dat ervaringen uit het verleden jouw daadwerkelijk kunnen tegenhouden en blokkeren om verder te gaan, als je ze niet oplost.

Thetahealing heeft mij geleerd mij te focussen op gedachten, emoties en gevoelens die ik wel wil en dat je daar daadwerkelijk controle over hebt. Het heeft mij geleerd dat ik werkelijk voor alles in mijn leven verantwoordelijk ben (ik weet dat dit mensen erg zal raken) en ook dat is echt helemaal ok!

Dit geeft mij namelijk (en ook jou) de oneindige mogelijkheden om alle shit in ons leven op te lossen, te transformeren. Shit van onszelf, shit van onze familie en alle shit die nog opgeslagen ligt in ons lichaam. Shit waarvan we niet eens wisten dat het er was, maar wel last van hadden.

Kiezen voor wat jij wilt. Vanuit plezier, ontspanning, vreugde en overvloed.

Vrij te zijn en jouw leven precies vorm te geven zoals jij wilt.

Laat jij jouw gedachten nog hun eigen leven leiden of neem jij de regie nu in eigen handen? Wil jij weten hoe dit doen?

Mail vandaag naar info@martinamezzetti.nl en ik kijk graag met je mee!

x Martina


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven