Onvoorwaardelijke ♥️ ... al 18 jaar langOnvoorwaardelijke ♥️ al 18 jaar lang...

18 jaar geleden kwam ik hem tegen...zag ik hem pas echt, tijdens een schoolreisje met de middelbare naar Barcelona...

Hij hoorde bij de ‘populairen’ en was destijds vrij aanwezig... voor mijn gevoel had hij alles wat ik in mijn leven miste (let wel: dit waren mijn gedachten, gevoelens en emoties:))...

Populair, erbij horen, hockey, groot gezin waarvan de ouders nog bij elkaar waren, veel vrienden, welbespraakt, woonde in een ‘goede’ buurt etc... vooral uiterlijke kenmerken waarvan ik het gevoel had dat ik ze niet had destijds...en zijn vriendinnetjes waren nogal anders dan ik mijzelf zag en uiterlijk was...alsof het niet klopte...wij samen...

Hij had een vriend die ik ontzettend leuk vond, maar waar het niet zo mee klikte. Met hem wel. We konden uren en uren praten over vanalles en nog wat...nachtenlang...

Na een tijdje wist ik dat hij het was...alleen hadden we beiden onze puberale issues en jaren was het af en aan...een soort van haat en liefde. We konden niet met elkaar en ook niet zonder elkaar.

Toch was ik elke x degene die hem weer opzocht, omdat ik wist dat hij het was. We hebben ontzettend veel meegemaakt samen, echt in goede en slechte tijden en toch wist ik dat het zo de bedoeling was dat we samen waren...

Wat hebben we ontzettend veel geleerd samen. Over elkaar de ruimte geven, elkaar motiveren, inspireren en hoe echt met elkaar te communiceren in verbinding, op een lijn.

Nu 18 jaar later, drie prachtige kinderen, onze 5e hond in 15 jaar en talloze mooie herinneringswaardige momenten samen, ben ik elke dag zo dankbaar. Zo dankbaar dat ik voor hem heb gekozen, hij voor mij en we al de helft van ons leven samen mogen zijn.

Zo trots op wie is hij is en hoe in het leven staat. Het klinkt ontzettend cliché en dat weet ik, maar heel blij dat jij de vader van mijn kinderen bent...

Ik kan nog zoveel van je leren en kan alleen maar zeggen: dankjewel voor wie je bent!


51 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven