Krijg jij ook het heen en weer...


Ik weet niet hoe jullie week was, maar ik vond het een hele intense, inspirerende, openbarende week, waarin ik regelmatig het heen en weer kreeg.

Enerzijds nieuwe fantastische ontwikkelingen waarin je in een flow zit, lekker in je vel, alles gaat makkelijk en moeiteloos en je staat in verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen. Nieuwe energie-en noem ik dit even.

Waarin je alles wat je tot nu toe hebt mogen leren in jouw leven in de praktijk brengt, ervaart hoe vanuit liefde en licht jouw leven te leven, hoge frequenties, mooie gesprekken, plezier, geluk en blijheid. Zo’n gevoel dat alles klopt en dat wanneer een uitdaging zich voordoet je precies weet hoe te handelen.

Een voorbeeld: Mijn jongste van drie viel van de schommel op haar kin waar het hele gezin bij was (broer, zus, twee honden en papa aan de telefoon) en ik wist precies hoe te handelen. Het ging vanzelf en niet op de automatische piloot...

Rustig, vol vertrouwen, in verbinding met mijzelf, alle kinderen, troostend, de honden kalmerend en papa aan de telefoon en ondertussen de huisarts bellend. Ondertussen ook de jongste een healing gevend, waardoor ze kalmeerde, het bloeden stopte en de pijn minder werd en ik rustig de volgende stappen uitlegde. Ondanks hechtingen, verdriet en pijn en erg schrikken, ging het makkelijk en moeiteloos allemaal en was iedereen heel snel weer bijgekomen en in liefdevolle verbinding, harmonie en vertrouwen met elkaar.

Anderzijds een situatie totaal onverwacht, waardoor ik volledig de verbinding met mijzelf verloor en echt het heen en weer kreeg en juist daardoor inzag waar het nou echt om ging: in verbinding zijn en blijven in elke situatie, zonder te wijzen naar een ander. Wijzen helpt namelijk niet, omdat je het keihard terugkrijgt. Dit noem ik oude energie-en. Het enige wat je kunt doen is zelfreflectie en wat een situatie over jou zegt en waarom het je zo raakt (jouw kern).

Daar kun je daadwerkelijk iets aan doen. Aan de ander niet. Dat is niet jouw verantwoordelijkheid. En soms kom je niet altijd meteen tot de kern van een probleem, maar via omwegen (voor ons gevoel dan), wat strijd, verwarring en boosheid met zich mee kan brengen. Dan volgt nog een inzicht en nog een inzicht en dan pas de kern die in zicht komt.

Dit was ook mijn ervaringen met de sessies die ik deze week had met prachtige vrouwen en honden. Heen en weer, heen en weer, om uiteindelijk tot de kern te komen. Eerst mochten oppervlakkige lagen gezien worden en begrepen om zo steeds een laagje dieper te gaan. Als een ui die je langzaam afpelt, om tot de kern te komen...je openstellen voor wat er nu gezien mag worden!

Dat het heen en weer krijgen jou altijd brengt tot wat de bedoeling is op dat moment. Dat je het kunt zien als leermomenten, challenges die getransformeerd mogen worden en je altijd bij de kern komt. Alleen niet altijd op een door jou vooropgesteld plan. Dat er meerdere wegen naar Rome zijn en je altijd openstaat voor de mogelijkheden die voorbij komen, zonder oogkleppen, omdat jij iets anders voor ogen had.

Het universum geeft jou waar jij om vraagt. Wat jouw gedachten uitzenden, krijg je terug en je krijgt precies wat je nodig hebt.

Hoe zou het zijn als je deze gedachten bewust kan inzetten om voor jou te werken op de meest positieve manier?

Laat het je heen en weer krijgen je niet afleiden van waar het werkelijk om gaat...

#krijgjijookhetheenenweer

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven