Waarom je altijd op jouw beslissingen terug kunt komen...en TONY


Op de een of andere manier zit het zo in ons systeem als we ergens in het verleden een besluit hebben genomen en daar ook nog eens voor hebben betaald, het vaststaat. Maar is dit werkelijk zo of is dit een verhaal wat we onszelf vertellen? Juist om niet toe te geven of te luisteren naar veranderende verlangens en behoeften ten aanzien van het leven en dus ook onze beslissingen... Alsof we dit niet kunnen maken, naar onszelf toe en de buitenwereld? Alsof we onszelf dan moeten verantwoorden naar onszelf toe en anderen? Alleen hoe goed kunnen we ons onderbuikgevoel en intuïtie verantwoorden laat staan rationeel begrijpen. Het is een gevoel. Eerst sluimerend en dan komen er steeds meer bevestigingen vanuit situaties die wij onbewust aantrekken, die ons onderbuikgevoel en intuïtie versterken. Het sluimerende gevoel is toch niet meer zo sluimerend en steeds nadrukkelijker aanwezig. Weet ook als je dit gevoel afwijst, je een belangrijk onderdeel van jezelf afwijst.

Zo ook bij mij, in mijn Tony Robbins avontuur. Acht maanden geleden besloot ik de ervaring van een groots event in april in Londen nodig te hebben. Unleash The Power Within. Je hebt waarschijnlijk dan een klein beetje het idee, bij het lezen van deze titel waar dit event over gaat. Ik boekte mijn ticket en was dolenthousiast en dat mocht iedereen horen en weten. Steeds meer had ik een onderbuikgevoel van ik weet het niet. Het ging allemaal niet meer zo makkelijk en moeiteloos en ik begon me een beetje oncomfortabel erbij te voelen. Alleen ben ik ook iemand die zich aan haar woord houdt, eigenwijs is, volhardend, intuïtief en daarbij met momenten haar gezonde verstand het zwijgen op legde...

Dit heb ik een tijdje volgehouden tot het moment daar was dat de puzzelstukjes op zijn plek vielen. Dat ik een event zoals dat van Tony Robbins helemaal niet nodig heb. Dat het er vooral om ging op mijzelf en mijn eigen koers te vertrouwen. Dat en intuïtie en gezond verstand samen mag gaan zonder dat de een overheerst en je continu in twijfel bent of verblijft. Dat ik geen guru nodig heb om mijn eigen guru te zijn en ik verdomd goed weet hoe mijn innerlijke kracht vrij te maken. Het universum heeft mij daar een handje bij geholpen, zonder dat ik daar over in details zal treden:)

En ik besloot om alles te cancelen. Opgelucht, bevrijd en mijn hart wijd open voor hetgeen ik werkelijke wilde: Thetahealing Teachers opleidingen gaan volgen.

Dit proces van 8 maanden voelde als een zware bevalling, maar ik heb de les nu geleerd en ben daar zeer dankbaar voor.

Weet dat je een beslissing die je in het verleden hebt gemaakt altijd kunt omdraaien als jij je daar goed bij voelt. Jouw onderbuikgevoel en intuïtie zal jou de weg wijzen en durf daarop te vertrouwen, ook al weet je nog niet precies waar het jou heen zal leiden. Vertrouw ook daar op de hoogste en beste uitkomst voor jou en alle betrokkenen. En dat je nou eenmaal niet dezelfde persoon bent als gisteren of morgen.

LISTEN TO YOUR GUT

#terugkomenopbeslissingen #onderbuikgevoel #intuitie

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven