Drama queen


Vanochtend een brainstormsessie met de allerliefste Eveline! Een fantastische teacher, met ontzettend veel raakvlakken samen en super om te sparren over onze missies. Waarom zijn we hier en wat willen we nu echt?! Die missies zijn al een heel stuk helderder geworden! In plaats van heel veel te doen, bewust kiezen voor een focus waar je ontzettend blij van wordt. Al vanaf heel jong had ik de zin Design Your Own Dream, die vaak voorbij kwam. Het grappige is dat ik steeds meer van dat soort zinnen voorbij zie komen online. Ik wist alleen niet goed wat die zin voor mij betekende en wat ik er eigenlijk mee kon. Voor mij betekent Design Your Own Dream, dat er geen beperkingen zijn, dat alles mogelijk is en wij allemaal de Creator van onze eigen realiteit zijn. Je kunt kiezen voor succes, geluk, welzijn, welbevinden, gezondheid, overvloed of kies je nog voor het drama, de chaos, doen wat hoort of wat er van je verwacht wordt? Wat wil je nou echt? Wil jij de beste versie van jezelf zijn en jouw droomleven leven. Dit is een keuze. Durf jij hiervoor te kiezen? Als jij er met de ‘jouwen’ maar heel heel gelukkig van wordt! Alleen is het wel nodig te weten waar je blij en gelukkig van wordt en wat je ervoor nodig hebt om jouw Dream te Designen. Zoek het niet buiten jezelf, maar vanbinnen. Als je (nog) niet weet wat je echt wilt, ga dan naar een moment terug in jouw leven/ naar een situatie in jouw leven waar jij blij was, super gelukkig, vol passie en vuur en verlangen. Een kippenvel moment... Als er dan geen belemmeringen en beperkingen zouden zijn, wat zou je dan het liefste willen? Wat heb je nodig? Wat voor kwaliteiten mag je dan nog ontwikkelen en waar ben je al heel goed in. Ga hier voor zitten en voel... Wat houdt je nog tegen om de eerste stap te gaan zetten? Laat de stemmetjes even voor wat ze zijn en ook alle beperkende gedachten die voorbij zullen komen. Die zijn niet echt wie je bent. Ook al denk je misschien van wel. Hoe meer aandacht je eraan geeft, hoe meer het zal groeien, maar wil je dit echt? Vanmorgen heb ik echt besloten uit het drama te stappen. Ik was nogal een dramaqueen en kon daar heel goed in blijven hangen. Vanuit een slachtofferrol en dus de kracht buiten mezelf zoeken en dus ook de verantwoordelijkheid buiten mezelf neerleggen. Ik was me hier vroeger totaal niet bewust van, alleen nu heel goed. En dat frustreerde met momenten kan ik zeggen! Wetende het zelf te doen! Wat heeft er nou voor gezorgd dat ik nu bewust heb gekozen om uit het drama te stappen? Ik werd ziek van mezelf, moe, van het gedoe wat ik dus zelf creëerde en in stand hield en ik was er zoooo klaar mee. Herken je dat? Dat je er zoooo klaar mee bent? Dat is moment om dingen aan te pakken en veranderen! Wanneer je er zooo klaar mee bent, zullen er nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden, die je eerder nog niet zag. Ga die benutten, loop er niet meer voor weg, luister naar je intuïtie en wat goed voelt. Ook al kan dit doodeng aanvoelen, zie je allerlei beren op de weg etc.. Als jij doet wat je altijd deed en er niet blij van wordt, dan weet je wat je hebt, alleen zul je niet verder komen. Doe wat goed voelt, dat zorgt er automatisch voor dat je blij wordt. En jezelf blij voelen en kiezen voor wat goed voelt, kun je oefenen en trainen. Je hebt hier geduld voor nodig (dit is nog niet mijn sterkste punt:), vertrouwen, hoop en vooral heel veel geloof in jezelf, in jouw kunnen! Als jij namelijk niet in jezelf gelooft, wie dan wel? Wij zijn allemaal onze eigen Creator en hebben allemaal de mogelijkheid to Design Your Own Dream. Zie jij de mogelijkheden al of denk je nog in beperkingen en tekorten? Tuurlijk hebben we ondersteuning en support van anderen nodig, maar weet dat hoe jij over jezelf denkt en hoe jij jezelf voelt het allerbelangrijkste is! Als jij jouw droomleven wilt leven zullen er altijd mensen zijn die er iets van vinden. Het gaat alleen niet om die ander. Het gaat om jou! De mensen met wie jij resoneert, die snappen wat jij bedoelt, die nog zoekende zijn in wat jij al weet en heb geleefd dat zijn de mensen met wie je graag samen wil werken!

En dat is nou precies waar ik ontzettend blij en gelukkig van word. Anderen ondersteunen in hun processen. Door de juiste vragen te stellen de ander inzichten geven in hun processen, blokkades en Mindset. Zodat er weer helderheid ontstaat en de mogelijkheden gezien worden! Wat zij nodig hebben to Design Your Own Dream! Zodat er een ‘aha’ moment zal zijn, een doorbraak, een transformatie, puzzelstukjes op zijn plek vallen, het lichtje wat aangaat. Dat is mijn allergrootste geluk, vuur, verlangen en passie. Het gaat hier niet om mij, alleen maar om de ander!

Are you ready? Design Your Own Dream

#DesignYourOwnDream #Dramaqueen

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven